Magnussen se va adapta în F1 pentru că "va învăţa de la Button"

Publicat miercuri, 04.12.2013 16:23 de Daniel Popescu

Kevin Magnussen consideră că se va adapta rapid în Formula 1 întrucât va învăţa de la coechipierul său, Jenson Button.

McLaren a decis să mizeze pe serviciile unui debutant în sezonul 2014 pentru prima oară după şapte ani, nominalizându-l pe Kevin Magnussen în calitate de coechipier pentru veteranul Jenson Button.

Specialiştii din Formula 1 consideră că danezul va avea o misiune dificilă în contextul noului regulament tehnic, însă pilotul afirmă că se va adapta şi va învăţa permanent de la Button.

"Sunt pregătit să învăţ de la Button, care are o experienţă uriaşă. Voi profita la maxim de oportunitate, va fi un coechipier grozav. Anul de debut al lui Lewis Hmailton este o dovadă că asta s-a mai întâmplat şi înainte, ceea ce este bine. Hamilton este un pilot fantastic", a declarat el.

În plus, Magnussen afirmă că nu este entuziasmat de un singur element al sezonului, ci că priveşte anul 2014 în ansamblul său. El o nominalizat însă celebrul viraj Eau Rouge de pe circuitul de la Spa-Francorchamps ca unul dintre punctele de reper ale sezonului.

"Nu există doar un lucru, este vorba despre întreaga provocare de a fi în Formula 1. Cel mai entuziasmant lucru este că sunt alături de McLaren. Aştept cu nerăbdare să concurez în virajul Eau Rouge, pentru că este un viraj fantastic şi ar putea deveni o provocare pentru monoposturile din 2014", aadaugat el.

Via ESPNF1