Lotus neagă zvonurile despre problemele financiare

Publicat vineri, 09.08.2013 10:53 de Daniel Popescu

Eric Boullier a negat speculaţiile potrivit cărora Lotus se confruntă cu grave probleme financiare şi susţine că tranzacţia cu Infinity Racing se finalizează "lent, dar sigur".

Presa germană a relatat la începutul acestei săptămâni că Lotus a acumulat datorii de 120 de milioane de euro, fapt confirmat indirect de lipsa unor update-uri semnificative pentru monopost în a doua jumătate a sezonului.

Zvonurile au apărut ca urmare a problemelor pe care echipa le are cu finalizarea tranzacţiei prin care consorţiul Infinity Racing

urma să preia 35% din acţiunile echipei. Eric Boullier, şeful Lotus, a confirmat că există întârzieri de acest gen, dar a dat asigurări că situaţia se va rezolva în cele din urmă.

"Ar putea exista unele întârzieri, dar vor fi remediate în câteva zile. Pachetul care asigură viitorul companiei este finalizat încet, dar vom ajunge acolo unde trebuie", a declarat francezul pentru postul finlandez de televiziune MTV3.

În plus, presa internaţională a susţinut că angajaţii echipei intenţionează să intre în greva din cauza faptului că nu şi-a primit salariile, însă echipa a negat că a înregistrat întârzieri în privinţa acordării acestora.

Via Motorsport

  • GrosJan, vineri, 16.08.2013 12:35

    Daca este asa, nu va fi prea greu pentru Kimi sa opteze pentru RBR.