Lotus: "Grosjean - Hulkenberg ar forma una dintre cele mai bune echipe de piloţi"

Publicat luni, 18.11.2013 16:36 de Daniel Popescu

Lotus consideră că o linie de piloţi alcătuită din Romain Grosjean şi Nico Hulkenberg ar fi printre cele mai puternice din Formula 1, însă admite că germanul ar putea semna cu o altă echipă.

Lotus aşteaptă în continuare finalizarea parteneriatului cu grupul de investitori Quantum Motorsport pentru a putea finaliza negocierile cu Nico Hulkenberg.

Şeful Eric Boullier admite că pilotul german, în prezent la Sauber, reprezintă principala opţiune a echipei pentru sezonul următor.

"Cred că i-ar plăcea să vină la noi, iar nouă ne-ar plăcea să sosească. Grosjean şi Hulkenberg ar forma una dintre cele mai bune linii de piloţi din Formula 1 şi ar fi foarte atractivă inclusiv din punct de vedere financiar"

, a declarat francezul.

Cu toate acestea, Boullier a admis că Lotus riscă să-l piardă pe Hulkenberg în cazul în care partneriatul cu Quantum Motorsport nu va fi finalizat în curând. De altfel, germanul speră să-şi rezolve situaţia şi să evite problemele din sezonul 2011, când a rămas fără echipă după ce Williams a renunţat la serviciile sale după ultima cursă.

"Hulkenberg a avut o experienţă proastă cu Williams şi nu vrea să fie din nou în această situaţie. Aşa că nu l-am putea acuza dacă semnează cu o altă echipă,. Ar însemna doar că nu a fost momentul potrivit pentru el sau pentru noi", a adăugat el.

Via Motorsport

  • ferr1, luni, 18.11.2013 17:55

    Astia sunt ca Red Bull, latra mult si degeaba, iar in final iau decizia la care ne asteptam cu totii. Eu cred ca Maldonado are mai multe sanse sa ajunga la Lotus decat are Hulkenberg. Formula 1 e totusi un domeniu in care banii dicteaza, iar o echipa ca Lotus nu-si permite sa piarda bani, mai ales cand au si datorii...

  • pablo256r, luni, 18.11.2013 18:23

    Pacat ca totul in F1 se invirte in jurul banilor. Hulk vine la Lotus numia daca au bani de la Quantum. Daca nu au vine Maldonado (doamne feri!). Este atat de ... aiurea totul.