Hamilton rămâne convins că poate câştiga curse în 2013

Publicat vineri, 26.04.2013 11:20 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton şi-a exprimat încă o dată convingerea că va putea obţine cel puţin o victorie pentru Mercedes în sezonul 2013.

Lewis Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv la începutul sezonului să câştige cel puţin o cursă pentru Mercedes, iar rezultatele din prima parte a anului au indicat că acest lucru este pe deplin posibil.

După ce a obţinut două podiumuri şi două locuri cinci, britanicul afirmă că acest obiectiv este pe unul realist în acest an, mai ales că Mercedes nu se va mai confrunta şi în Europa cu temperaturile ridicate precum cele din Bahrain.

"Sper să putem câştiga în acest an, în special pentru că vor veni lucruri noi cu upgrade-uri şi îmbunătăţiri pentru monopost. În unele locuri degradarea pneurilor nu va fi atât de mare ca în Bahrain şi sunt încrezător că putem sta în frunte", a declarat el în cadrul unui interviu acordat postului britanic de televiziune SkySports.

În plus, Hamilton afirmă că se simte foarte bine în cadrul echipei Mercedes, chiar dacă despărţirea de McLaren după şase sezoane nu a fost tocmai uşoară.

"Toată lumea merge mai departe şi încearcă ceva nou, iar eu mă bucur cu adevărat. Dar nu pentru că este mai bine, ci pentru că este ceva diferit. Echipa este diferită, există oameni diferiţi cu care mă bucur foarte mult să lucrez şi un nou set de provocări, adică exact ceea ce am vrut", a adăugat el.

Via SkySports

  • JugaruGabi, vineri, 26.04.2013 11:38

    "Dar nu pentru că este mai bine, ci pentru că este ceva diferit. Echipa este diferită, există oameni diferiţi cu care mă bucur foarte mult să lucrez şi un nou set de provocări, adică exact ceea ce am vrut" Hai sa nu fim, totusi, chiar atat de ipocriti... Stim bine care este motivul pentru care s-a facut schimbarea... si aia include $ multi. :)

  • @jugarugabi, vineri, 26.04.2013 16:05

    si tu ce ai fi ales? sa termini un a doua jumatate cu un salariu modest, sau sa iei mai multi $ si sa termini pe podium in 4 curse 2 podiumuri si cu perspective destul de bune tinand cont ca e vb de mercedes

  • pablo256r, luni, 29.04.2013 10:00

    Sigur ca o sa aiba sanse sa si castige cel putin o cursa. La Monaco de exemplu unde anul trecut Schumi a scos pole iar Nico Rosberg a terminat pe podium au sanse destul de mari la victorie. Probabil ca la urmatoarea cursa vor fi din nou cel putin cu un monopost in primii cinci.