Hakkinen încearcă să-i asigure viitorul lui Bottas pentru 2014

Publicat miercuri, 07.08.2013 16:53 de Daniel Popescu

Mika Hakkinen a dezvăluit că încearcă să-i garanteze viitorul lui Valtteri Bottas în Formula 1 pentru sezonul 2014, în urma speculaţiilor că riscă să-şi piardă locul la Williams.

Presa internaţională speculează că Williams analizează posibilitatea de a aduce la echipa un pilot de naţionalitate rusă în urma parteneriatului semnat cu echipa de GP2 Russian Time, una dintre cele mai adecvate soluţii fiind Vitaly Petrov.

Tocmai de aceea, viitorul lui Valtteri Bottas este în pericol, mai ales că acesta nu beneficiază de sprijin financiar, motiv pentru care managerul său Mika Hakkinen încearcă să găsească o soluţie.

"Muncim din greu pentru a obţine cea mai bună soluţie pentru Bottas din multe puncte de vedere. Cred că performanţele sale din acest sezon au fost impresionante. Este în mâini bune", a precizat finlandezul pentru publicaţia rusă Championat.

Între timp, Bottas a sugerat că îi este greu să convingă alte echipe de calităţile pe care le are din cauza performanţelor modeste ale monopostului Williams din acest sezon.

"Cu siguranţă asta nu mă ajuta. Dacă m-aş lupta cu regularitate în primii zece, poate că toată lumea ar vedea un pic mai mult din ceea ce pot face. Dar cred că prima jumătate a sezonului nu a fost prea rea pentru mine", a precizat el.

Via Motorsport

  • JugaruGabi, joi, 08.08.2013 08:16

    Mai mult ca sigur Bottas dispare din F1 daca nu gaseste sponsor care sa toarne bani in echipa. Ca deh, asa s-a ajuns acum...