Grosjean: "Raikkonen a vorbit o singură dată cu mine în doi ani"

Publicat joi, 19.12.2013 11:40 de Daniel Popescu

Romain Grosjean a dezvăluit că a purtat o singură discuţie cu Kimi Raikkonen în cei doi ani în care au fost coechipieri la Lotus, atunci când finlandezul l-a felicitat pentru naşterea copilului său.

Romain Grosjean a fost coechipierul lui Kimi Raikkonen în ambele sezoane petrecute la Lotus, însă francezul a dezvăluit că relaţia dintre cei doi a fost practic inexistentă.

Chiar dacă în numeroase echipe piloţii schimbă opinii despre performanţele monopostului şi discută împreună strategiile pentru Marile Premii, Grosjean a dezvăluit că Raikkonen a vorbit o singură dată cu el în cei doi ani.

"Kimi şi-a făcut treaba într-un mod superb după ce a revenit în Formula 1. A devenit liderul echipei, chiar dacă Lotus nu are un pilot numărul 1 şi numărul 2. Sigur că Raikkonen este o persoană specială, dar nu am avut niciun fel de relaţie. Am fost chiar surprins când a venit la mine la Spa şi mi-a spus 'felicitări pentru naşterea copilului tău'. A fost singurul lucru pe care mi l-a spus în doi ani", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei franceze AutoHebdo.

Începând de anul viitor, coechipierul lui Grosjean la Lotus va fi Pastor Maldonado, iar francezul îşi asumă deja rolul de lider al echipei, mai ales că se consideră unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1. El a dezvăluit însă un ultimatum inedit primit din partea echipei la începutul acestui an, ca urmare a numeroaselor accidente în care a fost implicat pe parcursul sezonului 2012.

"Îmi aduc aminte că l-am sunat pe (proprietarul) Gerard Lopez, care mi-a spus că am contractul semnat (n.r pentru 2014). Dar a spus că, dacă în primele patru curse am patru accidente în primele tururi, atunci totul s-a terminat. Am replicat că asta mi se pare normal. Cred că într-o astfel de situaţie nu aş fi prins a cincea cursă", a adăugat el.

Via AutoHebdo

  • ion, joi, 19.12.2013 12:37

    Inteleg ca Grosjean nu a vorbit niciodata cu Kimi.....probabil astepta sa i se nasca un copil!

  • Dracu, joi, 19.12.2013 13:04

    Grosjanu asta are nevoie de mai mult decat un psiholog, mult mai mult. Ceva care sa semene cu o camasa cu maneci lungi si niste pereti capitonati! Asta crede ca daca a imbracat un combinezon gata ii supermen si poate sa zboare ..... Ce face asta se numeste ONANISM!

  • ricu, joi, 19.12.2013 14:40

    pretene, daca erai drinkar sunt sigur ca va intalneati pe undeva la "vorbe" ..

  • 1, joi, 19.12.2013 18:44

    @ricu, esti prieten cu Grojean?... ce mai face?

  • RCD, joi, 19.12.2013 19:36

    Kimi face exact ce scrie in contract. Se pare ca Lotus nu i-a trecut in contact ca trebuie sa vorbeasca cu colegul lui. :))

  • contract, vineri, 20.12.2013 01:30

    Sa vedem daca Kimishor face ce scrie in noul contract....

  • Ma lasi...?!, vineri, 20.12.2013 21:13

    Sa zica merci si pentru atat ! La urma urmei cine e si asta? A devenit "cunoscut" dupa gafele lui de mare pilot,anul trecut !Acum sunt toti mari piloti....

  • Singaporezul, sâmbătă, 21.12.2013 16:00

    Kimi e haios rau(el e prieten cu Vettel si cu paharu').Probabil ca alonso va primi aceleasi felicitari daca va deveni tata.