FanVision se retrage din F1, fanii rămân fără gadgeturi pentru rezultate în timp real

Publicat joi, 10.01.2013 17:35 de Daniel Popescu

FanVision a anunţat încetarea colaborării cu Formula 1, astfel că fanii prezenţi la curse nu vor mai putea închiria dispozitive pentru a fi permanent la curent cu evoluţia piloţilor de pe circuit.

Unul dintre principalele dezavantaje ale unei curse de Formula 1 urmărite din tribune este lipsă de informaţii cu privire la clasamentul general şi la poziţionarea exactă a piloţilor pe circuit, mai ales că televizoarele gigant care oferă transmisia în direct nu sunt poziţionate în dreptul tuturor tribunelor.

Compania FanVision venea în sprijinul acestora şi oferea posibilitatea de a închiria gadgeturi pe care aceştia puteau vedea transmisia în direct a cursei, sistem de live-timing şi comentarii, însă colaborarea cu Formula 1 nu va continua şi anul viitor din cauza neînţelegerilor financiare cu Bernie Ecclestone.

"Am încercat de câteva luni să găsim o înţelegere între FanVision şi Formula One Management pentru a oferi servicii şi în 2013. Din păcate, este clar că nu vom ajunge la o înţelegere cu FOM şi trebuie să confirmăm că nu vom fi în Formula 1 în 2013. Este o mare lovitură pentru noi", precizează FanVision într-un comunicat.

Gadgeturile FanVision erau utilizate inclusiv de reporterii din pitlane ai televiziunilor internaţionale, care nu aveau o altă metodă rapidă de a afla evoluţia piloţilor pe circuit.

Via F1Fanatic

  • gica, joi, 10.01.2013 18:35

    oricum,cei de la formula 1 au aplicatie pentru android,ios cu care poti urmari fiecare pilot,tipul de pneuri,timpi,etc

  • boby, vineri, 11.01.2013 00:57

    Bernie Ecclestone incearca sa scoata maximul (bani) din orice si de data asta e posibil sa fi facut o greseala..sau poate mosul are in cap altceva...o alta companie care sa presteze aceleasi servicii la un pret mai bun