Caterham promite un nou "pas înainte" în sezonul 2013

Publicat vineri, 08.03.2013 15:45 de Daniel Popescu

Caterham este încrezătoare că va face un nou pas înainte în sezonul 2013, însă evită să menţioneze dacă obiectivul este de a câştiga primele puncte în Formula 1.

Caterham se pregăteşte de cel de-al patrulea sezon în Formula 1 după ce în primii trei ani a concurat în permanenţă în spatele plutonului fără să câştige puncte.

Cyril Abiteboul, şeful britanicilor, evită să speculeze posibilitatea de a câştiga primele puncte în 2013, însă este încrezător că echipa va face un pas înainte în termeni de performanţă.

"Avem facilităţile, oamenii şi infrastructura necesare pentru a face următorul pas înainte. Vom face asta cu calm, într-o manieră echilibrată, una care îşi are fundamentele în lumea competitivă în care operăm, dar vom face asta cu cel mai înalt nivel de energie, pasiune şi entuziasm", a declarat el.

Caterham mizează în acest sezon pe o linie complet nouă de piloţi, alcătuită din Charles Pic, care anul trecut a concurat pentru Marussia, şi Giedo van der Garde, care la 27 de ani este cel mai bătrân dintre cei cinci debutanţi ai anului. După ce a petrecut anul trecut ca pilot de rezervă al echipei, van der Garde admite că este nerăbdător să-şi înceapă în sfârşit cariera în Marele Circ.

"Sincer să fiu abia aştept să înceapă. Melbourne va fi primul meu Mare Premiu şi, chiar dacă mi-a luat ceva timp să ajung aici, sunt complet pregătit şi aştept cu nerăbdare să revin în curse", a precizat el.

Via Caterham

  • Davidenko, duminică, 10.03.2013 14:46

    Cea mai frumoasa masina din 2013 cand vine vorba de culoare.