Button: “Voi rămâne la McLaren atât timp cât sunt competitiv”

Publicat marţi, 03.09.2013 11:33 de Daniel Popescu

Jenson Button susţine că va concura pentru McLaren atât timp cât se simte competitiv, în mijlocul speculaţiilor că-şi va prelungi contractul pentru trei ani.

Contractul lui Jenson Button cu McLaren expiră la sfârşitul acestui sezon, iar echipa britanică are opţiunea de a-i prelungi înţelegerea.

Şeful Martin Whitmarsh a afirmat recent că vrea să-l păstreze pe britanic alături de Sergio Perez şi, chiar dacă ulterior a sugerat un posibil interes şi pentru Kimi Raikkonen

, presa internaţională a speculat că există deja o ofertă pe trei ani pregătită pentru campionul mondial din 2009.

Chiar dacă o astfel de înţelegere l-ar păstra în Formula 1 până la vârsta de 36 de ani, Button nu este îngrijorat din această perspectivă.

“De ce aş schimba ceva? Voi rămâne cât timp mă simt competitiv. Vârsta nu este important, important este dacă îţi pierzi reflexele şi timpul de reacţie. Facem tot festul de teste şi reuşesc să îmbunătăţesc, fără să mai spun că am mai multe experienţă şi inteligenţă strategică”, a declarat el.

Pe de altă parte, britanicul nu exclude o posibilă plecare de la McLaren la un moment dat, nici măcar atunci când vine vorba despre Ferrari.

“Aş spune ‘niciodată să nu spui niciodata’, aşa cum spun tot timpul piloţii. Nu-mi place să prezic viitorul, iar Ferrari este o echipă legendară, dar la fel este şi McLaren”, a adăugat el.

Via Motorsport

  • drs, marţi, 03.09.2013 12:32

    I-a zis cineva lui Button ca vorbeste cu destul de multe greseli de tipar? :)

  • bleah, marţi, 03.09.2013 14:01

    bineinteles ca vasrta este importanta pentru ca afecteaza reflexele si viteza de reactie. Daca inca tu crezi ca nu ti s-a intamplat butoane, ei bine, sabia poate sa cada in orice clipa de acum. Ce bine arata cand era tanar; acu zici ca e tataie

  • edyd, marţi, 03.09.2013 18:33

    kimi a iesit campion in 2007 nu 2009 iar varsta nu e importANTA astea sunt greselile din articol