Alonso rămâne internat în spital şi riscă să rateze ultima sesiune de teste

Publicat miercuri, 25.02.2015 10:15 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a petrecut a treia noapte în spital după accidentul suferit la Barcelona, astfel că şansele sale de a testa pentru McLaren în ultima sesiune de teste care începe joi sunt tot mai mici.

Fernando Alonso este în continuare internat într-un spital din Barcelona ca urmare a accidentului suferit duminică în ultima zi de teste din cadrul sesiunii de evaluare de pe circuitul de la Catalunya.

Chiar dacă McLaren a anunţat anterior că analizele medicale au arătat că nu a suferit niciun fel de leziuni

, spaniolul a petrecut o a treia noapte în spital şi va rămâne acolo atât timp cât este necesar, potrivit managerului său, Luis Garcia Abad.

"Va rămâne aici atât cât este nevoie pentru a fi siguri că totul este în regulă şi că revine la o viaţă normală. Impactul a fost foarte puternic. Trebuie să ne asigurăm că totul este bine, aşa că nu pot spune dacă va rămâne internat încă o zi, două sau trei", a declarat el.

▶ Accidentul lui Fernando Alonso în imagini
▶ Video: Simularea accidentului lui Alonso de la Barcelona
▶ McLaren: "Cauza accidentului lui Alonso a fost vântul imprevizibil"

În acest context, şansele ca Alonso să evalueze monopostul McLaren în ultima sesiune de teste de la Barcelona premergătoare noului sezon au scăzut drastic, întrucât aceasta are loc în perioada 26 februarie - 1 martie. McLaren nu a anunţat încă strategia pe care o va adopta în această sesiune finală.

Via Motorsport

  • F1-Racing, miercuri, 25.02.2015 10:22

    Probabil ca vor testa Magnussen cu Button.

  • Florin, miercuri, 25.02.2015 12:24

    Inseamna ca a fost mai grav decat zic cei de la McLaren.

  • qwerty, miercuri, 25.02.2015 12:50

    Clar ascund ceva cei de la McLaren. Un impact ca cel din simulare are slabe sanse sa-l raneasca atat de rau. Daca ar fi fost electrocutat au motive foarte intemeiate sa incerce sa ascunda mai ales pentru ca au McLarenul P1 de strada care are si baterii de voltaj mare. Ar fi o lovitura de imagine devastatoare care ar putea afecta vanzarile.

  • Gigi, miercuri, 25.02.2015 13:43

    Normal ca a fost curentat in monopost. Pot enumera 10 accidente in care monoposturile s-au facut praf si nu au patit mare lucru pilotii. Ex Webber cand azburat in Valencia sau Alonso Spa 2012 cu Gosjean etc Iar Alonso a mangaiat zidul nu l-a lovit...

  • Alex, miercuri, 25.02.2015 14:14

    :)) Chiar ca abia a mangaiat zidul, nu avea de la ce sa stea atat in monopost. Probabil a fost curentat de i s-a facut rau, masina ducandu-se singura intr-o parte. Se stie de anul trecut ca au avut probleme din astea, Magnussen a zis ca s-a fript efectiv la Singapore!

  • AndreiF1, miercuri, 25.02.2015 14:18

    Nu vreau sa neg dar cred ca am citit vreo 20 de articole pe tema asta si sincer, nu stiu cine spune adevarul. Totusi, sper ca Alonso este Ok si ca nu s-a intamplat nimic grav. Bine nici cei de la McLaren nu vor spune adevarul, oricare este acela, dar nici nu trebuie sa credem cele vreo xx diferite idei (numite conspiratii :P). Totusi va recomand acest articol pentru ca macar pare scris simplu si direct: "http://www.crash.net/f1/feature/215008/1/max-yamabiko-grounding-the-alonso-crash-conspiracy-theories.html". Si plus nici macar nu-s fan McLaren ca sa le iau apararea orbeste.

  • F1-Racing, miercuri, 25.02.2015 16:24

    Alonso a iesit din spital dar rateaza testele. Acum as vrea sa-i vad pe istetii care veneau cu teorii stupide in ziua accidentului.