Acordul Toro Rosso - Renault pentru motoare a intrat în impas

Publicat vineri, 24.05.2013 15:36 de Daniel Popescu

Toro Rosso va amâna anunţul cu privire la utilizarea motoarelor Renault din 2014, întrucât nu a finalizat la timp negocierile cu constructorul francez.

Presa internaţională a dezvăluit recent că Toro Rosso va anunţa la Marele Premiu al statului Monaco că va utiliza motoare Renault începând din sezonul 2014.

Înţelegerea nu a fost însă finalizată, potrivit unei surse din cadrul echipei italiene, care afirmă că exista încă unele aspecte neclarificate. 

"Sunt prea multe probleme majore", a declarat o sursă din cadrul Toro Rosso pentru publicaţia germană SpeedWeek.

Oficialii Renault au refuzat să comenteze modul în care decurg negocierile cu Toro Rosso, însă cvadruplul campion mondial Alain Prost, membru în comitetul executiv al constructorului francez, susţine că discuţiile vor înregistra progrese la Monaco.

"Nu negociez eu însumi cu echipele, dar ştim cu toţii că discuţiile se vor accelera pe parcursul acestui weekend. Nu pot spune toate datele la care vom face anunţuri pentru echipe, dar sper să se întâmple rapid", a declarat francezul.

În schimb, presa internaţională susţine că Williams va anunţa în acest weekend un parteneriat pentru motoare cu Mercedes.

Via Motorsport